Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Metaverse Werkplaats

MediaMatters Radioshow

Bert Kok met sprak met kwartiermaker van de Metaverse Werkplaats Rufus Baas tijdens een nieuwe uitzending van MediaMatters. Rufus Baas is oprichter en programmamanager van het XR Lab op het Media Park in Hilversum en nu ook kwartiermaker van de Metaverse Werkplaats.

Dit is een initiatief vanuit een consortium van vakscholen om de metaverse-technologie te gaan toepassen binnen en buiten de mediasector. Dit doen zij door constructieve en collaboratieve samenwerkingen aan te gaan met bedrijven binnen iedere industrie.

Bert ging met Rufus in gesprek over de ambitieuze plannen, die de ontwikkeling van een Mediacampus op het Media Park een extra boost gaan geven. Hoe belangrijk zijn de onderwijsinstellingen eigenlijk voor die campusontwikkeling, en hoe ziet Rufus de toekomst van het Media Park?

MediaMatters is een programma over innovatie in de mediasector. Bert Kok praat met gevestigde namen én nieuwkomers over de ontwikkelingen in de media-industrie. Daarbij gaat het om de technologie, maar ook om de business. Verder is er speciale aandacht voor de mediabedrijven op het Media Park in Hilversum. MediaMatters is een initiatief van Media Perspectives.

Post a Comment